NŐK VAGYUNK

Két budapesti édesanya vagyunk több évtizedes tapasztalattal, teljes erőbedobással és odaadással. Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában, az elengedhetetlen bizalomban és a profi kivitelezésben. Komolyan vesszük feladatunkat, mert van mit kockáztatnunk, nem egy multi nagyvállalat ügyvédei mögé bújunk.

KAPCSOLAT

E-mail: hello@skybudapest.com

Tel.: 06 30 967 23 00

Tel:. 06 20 262 71 37

© 2019 Sky Budapest Ingatlanközvetítő Iroda

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

HOME STAGING ÉS EXTRÁK

Biztos láttál már lakásokról előtte-utána képeket. Na az pont a Home Staging. 2001 óta vagyunk okleveles Home Staging szakértők, képesek vagyunk minimális beruházással úgy "színpadra állítani" lakásod, hogy milliókkal többet adjanak majd érte.

EXTRÁINK, MELYEKKEL ELADJUK LAKÁSOD

- Home Staging (ez nagyon menő!): Biztos láttál már a neten előtte-utána képeket lakásokról, amikor a panelharmadikból Agraba palotája lesz és legszívesebben megvennéd, ha lenne pénzed. Na ez pont a Home Staging és mi ezt a kétezres évek óta űzzük. Imádjuk ezt a részt, egy csoda lesz minden lelkileg már elengedett lakásból, Te milliókkal többet kapsz érte, nekünk pedig sikerélmény.

- Hatékonyan hirdetünk: hát igen, ez sajnos számodra teljesen esélytelen. Prémium előfizetők vagyunk a legnagyobb ingaltanos portálokon, cserébe sok-sok otthont hirdethetünk meg ezeken. Ha Te magánemberként felteszel egy hirdetést, az 45.000Ft-be kerül a legtöbb oldalon, darabonként. Engedd el ezt a sztorit.

- Érzelmekre alapozunk: a potenciális vásárlók elsősorban nem négy falat, hanem érzést keresnek. Még a befektetők is, ha nincs meg a feeling, nincs üzlet. Tudjuk a mesterfogásokat, a megfelelő fényeket, illatokat, virágokat, melyektől a legkeményebb szívű ingatlanvásárlók is elérzékenyülnek.

- Profi fotós: hát igen, Ő kell. Tudod ez olyan, mint amikor az ismerősöd lefotózza a vacsora rántottáját és felteszi a facebookra. Nem kívánsz rá. Profi fotóst viszünk és olyan shotokat lő a lakásról, hogy legszívesebben el sem adnád. Figyelem, tényleg volt már olyan, aki ezek után gondolta meg az eladást! 

- Összehangoljuk életstílusod és vágyaid lakásod eladási stratégiájával, vagy inkább eladjuk helyetted, ahogy gondolod

- Levezényeljük a teljes folyamatot, felkészítjük a lakást, a vevőt, Téged, sőt még az ügyvédet is.

- Mindent elmondhatsz Nekünk, boldogságod, terveid, aggodalmaid, leszünk a lelki szemetesed, ez is a munkánk része.

EXTRÁINK, HA OTTHONRA VÁGYSZ

- Monitorozzuk a piacot éjjel és nappal, hogy megtaláljuk álmaid otthonát. Semmi sem kerülheti el figyelmünket.

-"Kémeink jelentik" nekünk a felbukkanó vételeket, gyakran még meghirdetés előtt elkelnek az igazán jók!

- Tanácsot adunk, hogy hol és mit érdemes megvenni. Akár befektetésre, akár otthonnak, vagy mindkettőnek.

- Felhívjuk figyelmed az adott ingatlan előnyeire és hátrányaira, figyelmeztetünk a buktatókra, vagy ha "le kell csapni!"

- Segítünk alkudozni, ez a sláger szolgáltatásunk, mert mi már akkor tudjuk mennyi a vége, amikor még az eladó sem!

SEBŐK TÜNDE
PINTÉR JUDIT
HÍVJ FEL MINKET BÁTRAN

Nem vagyunk erőszakosak, nem fogunk rádszállni, meggyőzni sem akarunk semmiről, amit Te sem akarsz. Csörgess meg minket, tedd fel kérdéseid és ha megvan a kémia, nekilátunk a feladatnak!