NŐK VAGYUNK

Két budapesti édesanya vagyunk több évtizedes tapasztalattal, teljes erőbedobással és odaadással. Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában, az elengedhetetlen bizalomban és a profi kivitelezésben. Komolyan vesszük feladatunkat, mert van mit kockáztatnunk, nem egy multi nagyvállalat ügyvédei mögé bújunk.

KAPCSOLAT

E-mail: hello@skybudapest.com

Tel.: 06 30 967 23 00

Tel:. 06 20 262 71 37

© 2019 Sky Budapest Ingatlanközvetítő Iroda

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

TUDJUK, HOGY ELEGED VAN

Nyugi, tisztában vagyunk vele, hogy egyetlen porcikád sem kívánja azt a rengeteg macerát, mellyel egy ingatlan értékesítése jár. Bízd ránk magad, megszűrjük a komoly látogatókat, fogadjuk helyetted az érdeklődőket, közvetítünk az ártárgyalásban és az ügyvédes résszel sem kell foglalkoznod.

A FOLYAMAT A KÖVETKEZŐ
MEGKÉRSZ MINKET

Nincs más dolgod, mint a megadott elérhetőségek bármelyikén elérni minket. Rövid egyeztetés után házhoz megyünk, felmérjük a terepet, kitöltjük a szükséges papírokat és egy profi fotózás után elköszönünk. Amint megjött az első érdeklődő, azonnal értesítünk.

ELADJUK INGATLANOD

A legkomolyabb érdeklődők számára bemutatjuk ingatlanod, ha szükség van rá az ártárgyalást is lebonyolítjuk helyetted, persze mindenben igazodva a Te akaratodhoz. Ha nem szeretnél nem kell ott lenned, mindent megoldunk helyetted, az elejétől a végéig.

MEGKAPOD A PÉNZT

Miután eladtuk ingatlanod a lehető legmagasabb áron, nincs más teendőd mint várni, hogy megkapd az utalásról szóló banki sms-t. Ez már a megbeszélt jutalékunkkal csökkentett összeg lesz, innentől kezdve arra költheted, amire csak szeretnéd.

NEM DOLGOZUNK DRÁGÁN

Nem az a célunk, hogy jól megkopasszunk. Sokkal többet ér számunkra, hogy elégedett legyél, hosszútávon ez a mi befektetésünk. Nem akarunk árversenybe keveredni kóklerekkel, tudjuk hogy mire vagyunk képesek és tudjuk hogy elégedett leszel.