NŐK VAGYUNK

Két budapesti édesanya vagyunk több évtizedes tapasztalattal, teljes erőbedobással és odaadással. Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában, az elengedhetetlen bizalomban és a profi kivitelezésben. Komolyan vesszük feladatunkat, mert van mit kockáztatnunk, nem egy multi nagyvállalat ügyvédei mögé bújunk.

KAPCSOLAT

E-mail: hello@skybudapest.com

Tel.: 06 30 967 23 00

Tel:. 06 20 262 71 37

© 2019 Sky Budapest Ingatlanközvetítő Iroda

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

TUDJUK, HOGY HETEK ÓTA BÚJOD A NETET...

És az összes eladó házat vagy lakást láttad már a világ összes színű falaival, ezer éves konyhákkal, áttekinthetetlen lyukakkal, piros vödörrel a budiban a felmosórongy mellett.

De azt is tudjuk, hogy nem így képzeled el leendő otthonod.

BÍZZ MEG BENNÜNK

Több ezer ingatlan láttunk már, több ezer tulajdonossal volt szerencsénk beszélgetni, de soha egyetlen szót sem hallottunk az ingatlan rossz tulajdonságairól, pedig hidd el, vannak buktatók.
Mi már tudjuk mit kell figyelni, ismerjük az összes agyafúrt kérdést, mert ez az életünk, ezt csináljuk minden nap.

MEGBÍZOL MINKET
MEGMUTATJUK AZ IGAZIT
MEGKAPOD KULCSOKAT

Először keresgélj egyedül a neten, nézd át az összes szerencsétlenül meghirdetett ingatlant, az ágy alól kivillanó összegyűrt zoknis hálószobákat tükrökkel meg piros falakkal, beszélgess a csak pozitívat látó ingatlanosokkal és elfogult tulajdonosokkal. Majd, ha Te is úgy látod, hogy ez így nem kerek, hívj minket és engedd, hogy segíthessünk Neked.

Már ismerjük az igényeid, tudjuk mire vágysz, tudjuk mit kerestél és azt is tudjuk hol találod meg. Nem fogunk hónapokon át ingatlanokat látogattatni veled, mert se Neked, se nekünk nincs annyi időnk. Megmutatjuk az elképzeléseinket és megmutatjuk új otthonod. Így gyorsabb, egyszerűbb és buktatóktól mentes ingatlanvásárlásban lehet részed.

Itt jön az alkudozós és az ügyvédes rész,  ezt utálja mindenki. Kellemetlen a vevőnek és eladónak, sok adminisztrációt vesz igénybe és gyarkan nem csak egy élet gyümölcse kerül elköltésre, hanem az új otthonodról van szó ahol élni akarsz, feltöltődni, vendégeket fogadni és karácsonyozni. Végigcsináljuk veled, ahogy akár a költöztetést megoldjuk.

SEBŐK TÜNDE
PINTÉR JUDIT
TE DÖNTÖD EL MENNYIT ÉR

Nem akarunk rajtad millókat kaszálni, Te döntöd el, hogy mennyit ér meg Neked, ha megtaláljuk számodra az igazi otthont. Felhívsz minket, elmondod igényeid és megmondjuk mennyiért vállaljuk. Ha tetszik és elfogadod, indulhat a banzáj, ez ilyen egyszerű.