NŐK VAGYUNK

Két budapesti édesanya vagyunk több évtizedes tapasztalattal, teljes erőbedobással és odaadással. Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában, az elengedhetetlen bizalomban és a profi kivitelezésben. Komolyan vesszük feladatunkat, mert van mit kockáztatnunk, nem egy multi nagyvállalat ügyvédei mögé bújunk.

KAPCSOLAT

E-mail: hello@skybudapest.com

Tel.: 06 30 967 23 00

Tel:. 06 20 262 71 37

© 2019 Sky Budapest Ingatlanközvetítő Iroda

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

KAPCSOLAT

Minden sikeres üzlet alapja a megfelelő kapcsolattartás és kommunikáció, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyszerűen és gyorsan kommunikálhass velünk. Ámde...

ÁMDE MI EGY KICSIT MÁSOK VAGYUNK

Írhatsz nekünk e-mail, kitöltheted a lenti formot, megkereshetsz facebook-on, de ugyanúgy tudjuk mi az a twitter és az instagramról is hallottunk már, viszont Mi abban a korban nőttünk fel, amikor még a vonalas telefon volt a divat. A Matávot mára már lecseréltük mobilra, ezért arra kérünk, hogy hívj fel minket telefonon, nem harapunk.

SEBŐK TÜNDE
PINTÉR JUDIT
LEVELET IS ÍRHATSZ, HA SZERETNÉL

Elfoglaltak vagyunk, álladóan rohanunk, épp lakást keresünk vagy eladunk. Igyekszünk figyelni a beérkező leveleket is, de nem ígérünk gyors választ, nekünk tényleg a telefon fekszik a legjobban.